dimecres, 11 de desembre del 2013

US PRESENTEM LES ACTIVITATS DIDÀCTIQUES!

Al llarg dels darrers dies hem estat preparant les activitats didàctiques per treballar aspectes de Sant Feliu de Guíxols. Totes aquestes activitats estan incloses a la pestanya "Activitats didàctiques".

Per corroborar que les activitats preparades eren efectives i es complien els nostres objectius, els hi hem passat el quadern a alguns nens (bàsicament familiars), tal i com es pot comprovar a la següent fotografia.



El bloc cada vegada va agafant més forma i ja queda menys per acabar-lo. Ben aviat estarem per aquí amb més novetats!

A reveure,

Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas.

2 comentaris:

  1. Bones companys de Sant Feliu,
    hem estat viatjant per l’apassionant món de la vida al vostre poble i us volem fer alguns comentaris.
    Per començar, l’aspecte formal del bloc és molt bo. Tot està molt clar, molt ben organitzat, molt vistós i atractiu. El bloc està ben escrit, ben redactat, no hi ha faltes d’ortografia i el vocabulari és l’adequat.
    El disseny, l’aspecte gràfic és molt potent, el fons d’aigua tranquil•la i la imatge brava de la costa del poble és un contrast interessant. Hi ha algun element que potser canviaríem com el color verd cridaner dels noms del títol, però són menudeses. En general molt bé.
    A l’apartat de “com ha canviat” els vídeos que ens ensenyeu són realment interessants, la quantitat d’informació que es dóna és apassionant . Us ha fallat, potser, l’aspecte tècnic, ja que el so i, en alguns moments, la imatge no és del tot òptima.
    A “de què vivim” és molt interessant les aportacions que feu, les observacions. No obstant, alguns gràfics s’entendrien millor en un altre format. El format sectorial se sol utilitzar quan tots els elements se situen al mateix nivell jeràrquic i sumen un conjunt. Vosaltres l’utilitzeu com a comparativa de variables de jerarquies diferents. Tot i això, s’entén correctament.
    Les activitats són interessants, es veu que estan treballades. Interpretem que van adreçades a un cicle superior pel nivell d’exigència.
    Per acabar, us volem felicitar per la feina feta i el resultat obtingut!
    Atentament,

    Guillem Fradera Bohera, Farah El Gamouchi Darras, Anna Serra Capell i Laura Poll Viñeta.
    La vostra nota és un 8’5

    ResponElimina
  2. Bona tarda nois!
    Seguint la pauta marcada per la nostra rúbrica d'avaluació, ens hem basat en els següents ítems per avaluar-vos.

    Aspectes Formals: Trobem que utilitza un llenguatge molt correcte, entenedor i sense faltes d'ortografia. Té una bona visibilitat i els links a altres pàgines web funcionen correctament. Igual que l'altre grup, pensem que el color aquest verd que heu posat a les lletres, no lliga amb el maco fons blau del vostre bloc.

    Continguts: Ens desagrada l'excés d'informació que heu posat a l'apartat " de què vivim??" El vídeo podria haver estat millor gravat ja que en alguns moments, s'escolten sorolls externs, de cotxes, el vent, etc.

    Anàlisi estètic: Està molt bé. Com us em comentat abans, l'únic fallo que trobem és el color verd tan potent del títol.

    Activitats: Pensem que la divisió que heu fet de quadern del professor i l'alumne és excel·lent, molt ben presentat. Tot i que, algunes activitats trobem que són molt feixugues pels nens.

    Actituds i anàlisi global: S'han aportat els continguts que s'havien dit i
    heu anat publicant tot el que anàveu fent i modificant.
    Us posem un 9. MOLTES FELICITATS I BONA FEINA!

    ResponElimina