dijous, 17 d’octubre del 2013

BENVINGUTS AL BLOC DE LA CIUTAT BRESSOL DE LA COSTA BRAVA!

17 d'Octubre del 2013

Al llarg d'aquesta setmana els membres del grup hem anat quedant per tal de poder decidir sobre diferents aspectes referents al bloc, així com el disseny, la lletra, les imatges, etc.

De moment, hem col·locat les diferents pestanyes ("Objectius", "Com és", "De què vivim", "Com ha canviat", "Futurs possibles" i "Activitats didàctiques") i posats els objectius que volem assolir amb aquest bloc. També hem introduit la llista amb els diferents blocs dels companys.

Cal destacar que ens ha costat molt posar-nos d'acord pel que fa al disseny del bloc (per no dir que encara tenim dubtes!), i és molt possible que en els propers dies hi efectuem algun canvi.

A dia d'avui això és tot. Esperem que, entre tots, aconseguim aprendre molt sobre aquesta fantàstica ciutat com és Sant Feliu de Guíxols.

A reveure,

Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena, Rubén Vargas.

4 comentaris:

  1. Bones! Nosaltres som en Ramon Garcia, la Ione Oller, l'Olga Ortiz i la Cristina Pujadas. Creiem que el vostre bloc està ben organitzat i dissenyat, però proposaríem que una part del títol formés part del subtítol, ja que els vostres noms ja estan en els objectius. Pel moment però està molt bé!

    Sort companys!

    RIOC

    ResponElimina
  2. Hola nois!! Som la Mireia Ruiz, la Maria Rieradevall, l'Alicia Ramos i la Maria Cuesta. Ens agrada molt el format del bloc perquè està elaborat. Tot i que costa llegir el títol perquè es sobreposa amb la imatge del fons. A seguir treballant!

    ResponElimina
  3. Hola nois, som la Paula Maynau, la Gemma Abellan i la Mireia Carreras. Creiem que la vostra pàgina principal és molt atractiva i que conté la informació bàsica. Pel que fa els objectius aquests estan molt ben redactats. Continueu així!

    ResponElimina
  4. L'únic que modificaríem del vostre bloc és el color del text de l'entrada del bloc, és a dir, el títol i subtítol, ja que el blanc no permet una lectura fàcil.

    Pel que fa als objectius canviaríem el format, mides i interlineat de la lletra per a què sigui una lectura més lleugera.

    Paula Daniel, Anna Colomer i Clàudia Padrós

    ResponElimina