dilluns, 18 de novembre del 2013

RETOQUEM EL DISSENY DEL BLOC

Després de llegir atentament cadascuna de les coavaluacions dels nostres companys i del nostre professor, ens hem reunit al llarg dels últims dies per tal de modificar aquelles mancances que teníem.

Pel que fa a la foto, la que havíem posat anteriorment com a capçalera del bloc tenia Copyright (nosaltres desconeixíem això) i, en conseqüència, hem posat una nova foto feta per nosaltres (d'aquesta manera ens evitem problemes d'aquest tipus).

Pel que fa al títol, no ens vam adonar que li vam posar dos eslògans: Sant Feliu de Guíxols: ciutat mediterrània, bressol de la Costa brava. Després de discutir-ho els membres del grup, hem decidit quedar-nos amb el nou eslògan: Sant Feliu de Guíxols: bressol de la Costa Brava. També hem canviat el tipus de lletra del títol i el color, per tal que quedi bé amb la nova imatge.

Pel que fa a la informació de sota del títol, se'ns va dir que amb l'anterior imatge era intel·ligible. Tot i que hem canviat la imatge, hem canviat també el tipus de lletra d'aquesta informació per tal de facilitar la seva lectura.

A part d'aquestes millores hem decidit posar una sèrie de nous "Widgets" al nostre bloc. Hem afegit un rellotge digital i un cercador de paraules del bloc. Esperem que us agradi.

En els pròxims dies tenim planejat començar a omplir vàries de les pestanyes situades a dalt. No ens perdeu de vista.

A reveure,

Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena, Rubén Vargas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada