dijous, 21 de novembre del 2013

ACTUALITZEM PESTANYES!

Al llarg d'aquesta setmana hem estat treballant les pestanyes "Com és", "De què vivim" i "Com ha canviat".
  • Com és: En aquesta pestanya hi hem posat el croquis de Sant Feliu de Guíxols amb les ubicacions més importants que hi trobem. En els pròxims dies hi afegirem més informació per complementar aquest croquis.
  • De què vivim: En aquesta pestanya hi hem posat una sèrie de taules i els seus corresponents gràfics. També hi hem afegit informació per acabar d'explicar-los.
    • A través de la taula 1, hem relacionat la població, la superfície i la densitat de població de Sant Feliu de Guíxols i el Baix Empordà.
    • A través de la taula 2, hem relacionat la gent que està treballant als diferents sectors a Sant Feliu de Guíxols i al Baix Empordà.
    • A través de la taula 3, hem relacionat la gent que està a l'atur dels diferents sectors a Sant Feliu de Guíxols i al Baix Empordà.
  • Com ha canviat: En aquesta pestanya hi hem afegit la videopresentació de l'evolució de Sant Feliu de Guíxols. El dimarts vam anar a gravar aquest vídeo al municipi que estem treballant, aquí sota us deixem una fotografia.

En els pròxims dies complementarem aquestes pestanyes i començarem a fer les activitats didàctiques. No ens perdeu de vista!

A reveure,

Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas.

3 comentaris:

  1. Hola nois, creiem que en el croquis podrieu destacar més les parts principals, com per exemple utilitzant un color viu. En el vídeo ceiem que la informació és correcta, però alhora de fer l'escolta hem tingut problemes d'audició a causa del soroll de l'ambient.
    La resta tot correcta.
    Yasmina Gallego, Carla Gallart, Laura P. Florido i Laia Vila.

    ResponElimina
  2. Bona tarda nois! Pel que fa al croquis de la pestanya “com és”, creiem que us faltaria esmentar el lloc que representa el croquis, així com també la hora en el que l’heu realitzat i el dia, per tal que la gent es pugui situar millor. Esperem que properament poseu la informació pertinent.
    Per altra banda, en la pestanya “de què vivim” us recomanaríem que poséssiu una breu introducció i conclusió. Tot i així el comentari que feu després de cada taula està correcte.
    Finalment, pel que fa al vídeo trobem molt adequat el que expliqueu i creiem que sintetitzeu molt bé els aspectes més importants que han anat canviant. El fet que surti el municipi de fons és molt bona idea. Molts ànims i a seguir treballant!

    Eva Batista, Júlia Buxó, Mireia Font i Judit Rovira

    ResponElimina
  3. Bona nit xicots, som la Beth Sabrià, la Míriam Marín i en Benet-Josep Cadena.

    Havent vist l'apartat de "com és" la ciutat i hem vist que s'haurien de diferenciar millor el 1r, el 2n i el 3r pla de la ciutat de Sant Feliu, així no queda tan difusa la imatge.

    L'apartat "de què vivim" l'hem vist força correcte.

    L'apartat "com ha canviat" el veiem tot molt correcte, passa que hi ha alguns aspectes tècnics que falen:

    En els tres primers videos, hi ha moments en què no se sent el que dieu per culpa del vent i en l'ultim vídeo costa veure el rostre de la persona que parla.

    Però llevat d'aquets petits detalls, la resta està tot molt bé.

    ânims i endevant !!!!! ;-)

    ResponElimina